2003- ban végeztem a PTE Gyógytornász szakán. Azóta foglalkozom halmozottan fogyatékos gyermekek komplex mozgásfejlesztésével és hidroterápiájával. A víz szeretete mellett nagyon közel állnak hozzám a különböző állatasszisztált terápiák. Foglalkoztam pár évig lovas terápiával, ill. 2004. óta kutya asszisztált mozgásterápiás órákat vezetek. Delfinterapeuta tanoncként és fizioterapeutaként 2009. nyarán, egy tanulmányút során pillanthattam bele először egy delfinterápiás központ életébe, s tapasztalhattam meg a delfinekkel való együttúszás, illetve a delfinterápia hatásait.

Mint a Soulscience School által hivatalosan felkért, hazai, kapcsolattartó személy és szakmai koordinátor, azóta van módom együttműködni az antalyai delfinterápiás központ szakembereivel és Dr Murat Kemaloglu professzor Úrral, 2010. óta pedig szakmai kísérőként, fizio- és delfinterapeutaként is segítem a központba érkező magyar páciensek terápiáját.

Olvass tovább: http://www.mamavilag.hu/delfinterapia/

Ha szeretnél eljutni terápiára, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, magyar nyelvű jelentkezési lappal, egyéni, személyes szakmai konzultációval, ajánlással és fizioterápiás szakvéleménnyel, igény szerint pedig, korlátozott létszámban- megkönnyítve a kinti eligazodást és növelve a terápia hatékonyságát-, delfinterapeutaként, személyes kíséréssel is hozzá tudok járulni a terápia sikeréhez.

A részletekért vedd fel velem a kapcsolatot!

Email:[email protected]

+3630-307 40 37

Üdvözlettel; Radnics Adrienn Gyógytornász, Hidroterapeuta, Delfinterapeuta